På hästryggen genom de grekiska bergen!

Vilken underbar dag jag har haft! Efter en stressig vecka kom äntligen fridagen och då passade jag på att låna bilen och köra ut till den lilla byn Kadamerna där jag hittat en tjej som håller på med tur ridning. Efter två timmar i sadlen var jag så nöjd man kan bli! Det var en fantastisk tur uppe i bergen med bedårande utsikt över Ön.
Så tog jag mig tillbaka till Kos stad igen för en middag tillsammans med Ving/Spise . Dock smet deras Destination Manager Harri Lainen från notan då han hade så brått i väg för att inte missa delfinalen i melodifestivalen.
I morgon väntar flygplats hela dagen :)
g

Livet er smukt!

Tänk om det alltid kunde vara sommar..soldränkta dagar och ljumna kvällar..

 

Men vänta..det är ju precis de jag har! <3

 

 




Sjuk..

Jag och läkarkonsten då...mja ännu en gång åkte jag dit på en bronkit!!! Men jag kan nog säga att jag fått den absolut bästa vården man kan tänka sig!! Jag har varit på x-ray, på en privatklinik varje dag och fått inhallationer och massa medicin så klart. I dag var det en äldre dam från Holland där samtidigt som fick precis samma behandling som mig så vi låg där med varsin mask och vinkade till varandra. Så man ska inte vara så rädd för att bli sjuk utomlands!


..och det var ju faktiskt just här på Kos som läkarkonsten uppfanns och självaste Hipokrates levde. Hans tusenårig träd finns fortfarande kvar som det sägs att han satt och predikade under!!




RSS 2.0